Hur gör man ett byte/retur?

Vår målsättning är att du ska bli helt nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Från det att du mottagit din beställning från oss erbjuder vi dig 45 dagars öppet köp.

Så gör du en retur på skor

  • Fyll i det medföljande returformuläret och lägg i det i returpaketet
  • Fäst sedan den medföljande returfraktsedeln utanpå ditt paket och lämna in det till ett PostNord-ombud eller DHL-ombud (på returfraktsedeln ser du om det är ett PostNord och DHL-paket)

Obs! Förpacka din retur väl för att minska risken för skador. Använd exempelvis den påse och eventuell bubbelplast som medföljde din leverans eller något annat skyddande emballage. Tejpa aldrig direkt på produktförpackningen.

Kostnad för returfrakt

  • Vid byte - 0 kr per skopar

Vi står för returfraktskostnaderna för byte av skor från en beställning. Det vill säga om du efter att ha gjort ett byte på en order, och vill göra ytterligare ett byte (byte på byte) bekostar vi ej fraktkostnaden för ett eventuellt andra byte.

  • Vid återköp - 99 kr per skopar

Gör du ett återköp regleras kostnaden för returfrakten vid återbetalningen av din order.

Så gör du ett byte

Vid byte ber vi dig vänligen att lägga en ny order på produkten/erna som du vill byta till. Din order skickas direkt inom den angivna leveranstiden och du får ett nytt kvitto eller en ny faktura via Qvickly beroende på vilket betalningsalternativ du väljer. Din föregående order returnerar du som vanligt enligt ovan, och denna kommer att krediteras/återbetalas när vi tagit emot och godkänt returen.

Så gör du en retur på övriga produkter (ej skor)

Kostnad för returfrakt av övriga produkter såsom strumpor, sulor, inlägg med mera är 99 kr per returförsändelse. Returfraktsedel beställs genom att kontakta oss på kundtjanst@fotvardsbutiken.se

Av hygienskäl är produkter som fotskydd, strumpor och stödstrumpor undantagna från ångerrätten. Vid retur av en sådan produkt måste förpackningen vara obruten och produkten helt oanvänd.

Återbetalning


Så snart vi har tagit emot och godkänt din retur skickar vi dig en bekräftelse via e-post. Pengarna betalas tillbaka via samma betalsätt som du använde vid köpet (så antingen vi Swish, kort eller bankkonto/faktura).

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss